Ahojte,
chcem vas oboznamit s programikom IL-2 Compare, na nete najdete jeho aktualizaciu az po verziu šturma 4.11.1m, aktualizacia pre 4.12 sa nerobila lebo od vtedy sa zmenilo len par letovych modelov a aj to len minimalne. Motivovalo ma stale a neustale sa stazovanie virtualnych pilotov, ze ako ma moze nieco utočiť alebo mi ujsť a podobne veci. Program vam ukaze parametre pouzite v šturmovi, ako to bolo v reale nevieme a uz ani nezistime. Ak porozumiete čo tie parametre znamenaju, nebudete sa viac musieť rozčulovat ked vas niekto vytrepe a popritom ste sa mozno evidentne pustili do prehrateho suboja. Vcera sa niekto rozčuloval, že ako to že na P-40M neutočí Bf-109G-2, nuž čo dodať, viď. obrazok:
Program si treba stiahnuť v zakladnej verzii 4.07m a potom uz len dokopirovat aktualizaciu pre 4.11.1m. Ukazuje aj vyzbroj, pocet nabojov jednotlivych zbraní, vsetky dolezite rychlosti ktore vam treba vediet atd. Kazde lietadlo moze vyhrat suboj, ale musi byt spravne pouzite, vyhrava pilot a nie lietadlo, to je stare zname pravidlo stihacich pilotov. Niekedy mate vsetky trumfy v rukach a aj tak je to ináč, obcas je to tak .... ale vediet par dolezitych udajov nezaškodí.
Pěkný článek Erichu, ale problém je ze se upravují letadla aby byla blíže k reálu a tím se otevřela pandořina skříňka proto že většina lidí jsou fandové a mají přečteno spoustu knih zhlídnuto mraky dokumentů. Jinak je pravda že každým patchem jsou zhoršovány vlastnosti červených letadel ale s modrými se neděje nic mimo DORY z roku44. První co se upravilo byl stěžejní typ spitffire MKVb ale s přemotorovanou G2 se nic neuďálo s Tempesta je dál vidět jak z Lagg3, udržování energie u FW...atd. Proto to rozčilování. Když nemůžem posoudit jak stroje lítaly nemělo se do nich vrtat. Jinak DT si vážím, dělají to zadarmo a nechávají v tom spoustu času. Jo a pro toho stěžovatele BF 109G2 utočí P40 pokud není držena na vysoký rychlosti kdy befku tuhnou kormidla jinak je ve všem horší a dle mého soukromého názoru měla být.
Kolibrik, nie som prave doma, inak by som ti to poslal rovno ja, ale pridem az zajtra vecer. Zatial skus tu:
http://www.334theaglesquadron.com/modules.php?name=Downloads&op=getit&lid=21
Kolokolčik, presne tento druh debaty a toto vyplakavanie ako su vsetky cervene lietadla zle, tu nemienim rozputat.
Kusok z historie - Befka boli najlepsie lietadla svojej doby, ako to ze ich porazili Hurricany? Lebo to boli lietadla ktore vyhrali Bitku o Britaniu, nie Spitfire ktorych bolo este malo. Nie je to len o jednom parametry, je to cely subor detailov, od tvaru kridla az po taktiku nasadenia celeho letectva...
Ak chces naozaj solidne a bez emocii zistit konkretne sposoby pouzitia lietadiel 1 vs 1, tak sa mozme zist na teamspeaku, rozobrat teoreticke parametre a potom na serveri dat trening.
O tomto ma byt tato debata. Kto sa chce stale zlepsovat, nech ma kontaktuje, som otvoreny tomuto druhu debaty. Kto sa chce len stazovat a otravovat s tym aj ostatnych, tak nech sem ani nepíše. A neberte to nikto osobne a ani v zlom, nie je to tak myslene. Ide mi len o virtualne lietanie a nie o hadky kto ma pravdu a podobne.
Díky, ale já si počkám až se vrátíš.
Z prvního odkazu to nejde stáhnout ani po zadání bezpečnostního kodu.
Druhý odkaz chce, abych já něco poslal a né mě.
Tak že Erichu uplakánkem si tituluj doma děti nebo kdo ti to bude trpět ale na mě už to nezkoušej! Já jsem pouze shrnul vývoj patchů a změny v nich s poznámkou že nejspíš proto si asi lidi stěžují. Sám jsem se ani slovem nezmínil že mi něco vadí. Ila od jisté doby beru asi jako arkádu WoT akorát s věčí náročností. Ty nejdřív lidi urazíš a vzápětí píšeš ať si to tak neberou jseš fakt unikát. Jinak nemusíš nikoho poslouchat když si stěžuje a pak psát jak tě to rozčiluje, nikdo tě nenutí. Můžeš si ho vypnout nebo se přepnout do jiné místnosti. Jinak k té BoB sami Angličané přiznali že by bez spitů nevyhráli hurricán na BF nestačil přesto že táhl převážnou část tíhy bojů.
Precital som znovu vsetky vlakna a fakt nevidim nikde ze by som teba alebo kohokolvek ineho nazval uplakankem. To ze sem tahaš moje deti, tak to mam s teba dosť, ale na to nebudem reagovať. Mrzi ma ak si to vzal osobne alebo si sa urazil, ale ako som povedal, nemienim v tejto debate s tebou pokračovať. Malo to byť o užitočnom programiku. Nenapisal si ani slovo či ho vobec poznaš a či ho pouzivaš, vyzera ze ti je vsetko jasne, dokonca jasnejsie ako Teamu Daidalos. Nechajme teda toto vlakno pre tych, ktorí sa chcu dozvediet niečo nove. Ak este nieco chces, čo nesuvisi s touto temou,tak mi posli PMku a nepíš to sem.
Dakujem. Letu zdar.
Upravil OREL_Erichos dňa 29-12-2013 01:06