OREL WAR-SETUP
IP SERVERU: 185.91.116.113:21015

TeamSpeak V3: 185.91.116.113:9987

Password: War_2013_22

NASTAVENIE - SETUP

KTO JE ONLINE

Čítať tému
LETKA OREL » OREL WAR » MAPY
 Vytlačiť tému
NÁVRHY A PRIPOMIENKY K MAPÁM
Voyager
Dakujem za reagovanie Smejko no bolby som rad kebyze sa do planstu prida ason jedna Stukas a mas pravdu pri poprade je to dost huste aj na He-111 takze s cielom je to akurat dost vyvazene......Smejko
Len by som privytal aspon nejaky vadsi vyber pre bobmarderov ved kazdy nevie bobmardovat v levelingu Smejko a aj ked sa nato odhodlam ledva trafim....

A mas pravdu zatial sa mi ju nepodarilo otocit..Smejko a cest Hadovy za dobre odvedenu pracu na mapke...Smejko
DB-VH
III./JG1_Voyager

"Wenn Sie mich fliegen sehen, achten Sie darauf, dass off Sie nicht meine Puma fallen......"

miniprofile.xfire.com/bg/co/type/0/122voyager.png

http://www.letka.estranky.sk/
OREL_Erichos
Dohodnute Voyager, Stuku pridam, ta tam urcite aj patrí, nevedel som že tam nie je.
Letu zdar.
Nazdravie

Voyager
jo dik....hned bude krajsie bombardovanie....Smejko aspon s mojho pohladu...Perfekt
DB-VH
III./JG1_Voyager

"Wenn Sie mich fliegen sehen, achten Sie darauf, dass off Sie nicht meine Puma fallen......"

OREL_Erichos
Voyager pridal som pre BLUE Ju-87D-3 so vsetkymi bombami okrem tej najvacsej SC-1800, na oplatku som pre RED pridal IL-4 kedze na hladinove bombardovanie tam nič nemali, na strmhlave maju Pe-2. Na obe strany po 16 ks.
Letu zdar.

Voyager
Nahnevaný sakris......Perfekt ale nie dakujem Nazdravie
DB-VH
III./JG1_Voyager

OREL_Erichos
Mal som chvilku čas na upravu map, na ktore ma upozornili lietači na nasom serveri Smejko

Čiže upravil som:

Normandiu
- modry mali znicit tie male vylodovacie plavidla čo zvladol zvycajne aj jeden stihač a tak som pridal znicit aj tu bitevku, pricom som upravil aj jej kvality zo Začiatocnik na Kadet a z kadencie 5.0 na 4.0
- cervenym stačilo znicit 50% cielov na pobreží, zmenil som na 75%

Sevastopol
- modrym som pridal dalsie lode na nicenie lebo tych 5 kuskov zvladli dvaja skusení bombardaci za 20 minut
- cerveny sa konecne naucili nicit spolahlivo mosty a tiež im to netrvalo dlhsie ako 20 minut, maju tam dalsie 2 ks, upravil som aj strelbu flakov pri mostoch na vzdialenost 1200m (bola tam 0)

Malaya
- skryl som zobrazovanie nepouzivanych letisk na mape a vypol som radioprovoz AI-čiek

LeHavre
- cerveny maju za ciel nicit lode a na kazdej z nich bolo znicenie 50%, neviem ci to ma vyznam ale dal som 75% (100% nie je mozna volba pri tomto druhu ciela)

Pri vsetkych cieloch je nastavene zpozdenie 50 minut, čiže skor sa mapa aj tak neotoci.

Ak zistite dalsie nedostatky alebo mozne vylepsenia tak mi napiste. Este chcem pridat ciele na mapu Talianska ale vsetko chce svoj čas.

Letu zdar.

OREL_Ninos
Dobre si urobil, len tých 50min sa mi zda vela. Stacilo by aj 30min.

Tie % zničenia nemajú význam, lebo zničenie kontroluje fbdj a to pozná len či je lod alebo objekt znicený.
"Sto rán na cudzí chrbát nie je veľa. "

OREL_Erichos
Mne sa zda 50 minut akurat, nech sa proste kazda mapa lieta aspon polovicu casu, čo z 90 minut aj sedí. Ale je to na debatu, ked tak mozme dat aj 30 alebo 40 minut, ak to takto nebude vyhovovat.

OREL_Ninos
vyskúšame a uvidíme.

OREL_Erichos
Na mape Normandie som modrym vymenil Fw-190A-9 za verziu A-8, ktora bola najvyrabanejsou verziou áčkovych fokáčov a bola aj najvykonnejsia a naj všestrannejsia. Na rozdiel od A-9 má aj WEP boost. Okrem toho som vyhodil cely peloton cyklistov z modreho aj červeneho letiska. Tour de France pojde inakadial tak nech skusia chytiť Sagana.
Letu zdar.

Zlúčené na June 04 2013 18:10:38:
Ninos, na mape Libau sa ten kriznik Taškent sam zrazi s nakladnou lodou asi po dvadsiatich minutach a potom sa uz neda znicit. Tak si to chcel? Mapu som si stiahol ze ju upravim, ale ked som videl to sialenstvo - 112 otocnych bodov jednej lode na jednom malom jazere, tak som sa na to vysral.
Upravil OREL_Erichos dňa 04-06-2013 18:10

HaD
Ahoj kluci normalne na forum nechodim ale dnes jdu na nocni a potreboval bych abyste neco proverili. Vypadato ze budu muset zrusit na svich mapach moznost zadne siky protoze pokud ma nekdo danou tuhle moznost a dany vlastni skin tak ponem nestrili FLAKY prosi zkuste to a kdyz tak zrusze tuhle moznost dekuju

OREL_Ninos
To je chyba že na fórum nechodíš!!!!! Skín by nemal mať na flaky vplyv, ale môže to byť nejaký bug.

HaD
promin ja myslel zadna narodnost kvuli vlastnim skinum :-)

Zlúčené na July 01 2013 14:15:12:
Tak jsem to zkusal a po me strileli vzdy ale ja nemam zadny skins mimo standartnich co mam v sturmu po instalaci ale uz jsem byl svedkem dvou lidi po kterych nic nestrilelo. Poprve to byl nejaky nemecky hrac na mape francie ktery lital primo nad flake a zjevne mu bylo divne proc ponem nestrili ja pak sedl do letadla na jeho strane a dal zadna narodnost a letel mad stejny flak a ten pome strileli po me strilel tak jsem to pustil z hlavy ale dnes jsem mel douboj s Hans Assi ma mape afrika mel viskovou prevahu nechtel se ji vzdat tak jsem se pokusil letet nad nase flaky ktere byli nedaleko a doufal v jejich podporu pri pruletech na me. Podarilo se me tam dostat a krouzil a uhylal naletum hase ale falky nestrileli a to jsem tam vydrzel krouzit ne 100m asi minutu hned potom co jsem spadl jsem letel nad ty flaky v BF 109 ihnet po me zacali strilet tak jsem se hanse zeptal jestli ma svuj skins rekl ze jo a pri ponem nestlili flaky ani v E 5 nad pristavem coz je zaflakovane az az mozna to nestrili jen po dodatecne stazenych skinech otestujte to prosim
Upravil HaD dňa 01-07-2013 14:15

OREL_Erichos
Iha, to je zaujimave, urcite to preverime, chapem ako to mysliš a viem ako to vyskusame, ja vlastne skiny mam. Diky za info.

OREL_Ninos
No vychádza mi to logické. Už v minulej vezii dávali flakom inteligenciu. Tak teraz flak nevie kto si, tak radšej nestrieľa.

OREL_Erichos
No ale ak to tak naozaj je, tak urcite musime zrusit volbu ZIADNE pri vybere narodnosti.

Letka13_Colonel
Chlapci, všetko čo tu rozoberáte ohľadne paľby/nepaľby flaku sú len Vaše "subjektívne pocity a vnemy".

HaD-ovi garantujem, že včera po Hanss Assim flak strieľal a skoro všetko lietalo okolo HaD-ovko spita.
Videné na vlastné oči. Neviem posúdiť ten prípad dvoch...čo vraj po nich flak nestrieľal..., ale garantujem Vám, že aj keď nemáte vybranú "žiadnu" národnosť nemá to nič spoločné s tým, že nie ste pridelený nejakej strane. Pozrite si moju štatistiku s kým som "prehral"....Cool

Začnem ikonou, ktorá je na strane modrých/červených jasne viditeľná...tá Vás radí kam patríte a tak aj keby sa niekomu nenačítal Váš "súkromný" skin, tak Vás vidí ako vlastného...hoci na Vašom ére chvíľu nebude vidieť marking.

Add Flaky. Odkedy máte tú možnosť danú na mape, tak lietam len s "vlastným" skinom a som flakom pravidelne zostreľovaný tak ako aj predtým. Či nad Francúzskom, nad Talianskom , alebo nad Tarawou či nad Tobrukom. Je to úplne jedno.

Konkrétne prípady zo včera večera:

Nad EN letiskom vo Francúzsku B5 num 1 som chcípol na paľbu flaku aj s Chirurgom hneď 3x za sebou a stále som mal "Vašátkov" skin a národnosť "žiadna" (NONE).
Obdobne to Taliansko, kde som nad mostami chcípol asi 5x za sebou vo "vlastnom" skine P-40M a dosvedčí to aj Shifty a konieckoncov aj HaD sám.

Tak máte nejakú trhlinu v tejto "zvláštnej teórii" čo som si prečítal vyššie. Zabudnite na ňu, je to nezmysel.

Buďme radi, že Orel War má niečo iné a dobré na serveri na rozdiel od tých ostatných....Žmurko

http://zidu1.worldgmn.com/home.php
OREL_Ninos
To chcelo otestovať a nemám dôvod ti neveriť Colonel. Zatial sa teda nič nebude meniť v mapách.

Bob
Prosim prosim ninosi nebo kdo dělal mapu S Hawkama dejte červený letiště blíž k fronťe díky,

OREL_Ninos
Myslíš mapu Francie 1940, myslím že je to akurát pre obidve strany.
Akurát vymením ten finský hawk za iný, ak tam vôbec nejaký iný je.
Ešte pridáme ciele červeným aj modrým.

Prejdite na fórum:
Prihlásenie

Registrácia
Zabudnuté heslo

Rychlovky
You must login to post a message.

OREL_Erichos
28-11-2022 18:56
TeamSpeak server znovu funguje.

OREL_Erichos
02-11-2022 23:24
Umrel nam TeamSpeak, keď budem mať čas tak ho nahodím, vydržať Žmurko

bumbac
31-12-2021 19:54
Přeji všem hodně zdraví a štěstí do Nového roku 2022

OREL_Erichos
16-10-2021 19:32
Dnes čiže v sobotu večer by sme mohli spoločne zalietať napr. od 21.00 do 23.00. Čo vy na to?

OREL_Ninos
29-09-2021 11:28
Kto chcete ísť na zraz, prihlaste sa na vlákne.

Kukulo
Status: 6 hodinami
Člen
LEON
Status: 6 dňami
Člen
batoh
Status: 1 týždňami
Člen
Gray
Status: 2 mesiacmi
Člen