OREL WAR-SETUP
IP SERVERU: 185.91.116.113:21015

TeamSpeak V3: 185.91.116.113:9987

Password: War_2013_22

NASTAVENIE - SETUP

KTO JE ONLINE

Čítať tému
LETKA OREL » OREL WAR » MAPY
 Vytlačiť tému
Mission Of Rabaul 1944
OREL_Ninos
V príprave
Prosím píšte sem z testovania poznatky a nedostatky.
"Sto rán na cudzí chrbát nie je veľa. "

OREL_Erichos
Mapu som zaletel 2x myslim tym, ze 2x90 minut. Vsetky lety som letel na F4U-1D, bud 3x500lb laebo 2x1000lb alebo 2xTinyTin+8xHVAR. Vzdy som bral 50% paliva čo je okolo 100 galonov a absolutne to dostacuje na velkost tejto mapy. Vzlet bez problemu, bez presadania aj ked vietor fuka zo severu a lode plavaju Z az SZ, ale dalo sa v pohode vzlietnut aj pristat. Par minut po zaciatku mapy asi modre AIčka splnia jeden z BLUE cielov, ale neviem ktory.
Pripomienky:
- treba vypnut zobrazovanie nepouzitych letisk
- na RED strane treba este donastavovat letiska kedze vyber štátu je tam komplet
- na pevninu by som k P-38, P-47 pridal P-51 ktory v tom roku uz patril k samozrejmostiam a lietal aj v Pacifiku doprovody bombošom
- ciel znicit destroyer AKUZAKI...alebo ako sa ta lod vola, neviem - prvy krat som tam priletel a z pristavu vyplavavala len jedna lod, znicil som ju, vypisalo ju ale ciel to nebol, nikde som uz ziadnu inu lod nenasiel a stale ukazovalo ze treba ten destroyer znicit
- po znovu zacati mapy sme ju hladali spolocne s Oteckom, nasli sme plavat dve lode tesne za sebou a ta zadna bola trosku vacsia a uz horela, napadli sme ju a bola to ta spravna, tentokrat vypisalo splnenie ciela
- co sa stalo ale prvy krat neviem, bud sa zrazili alebo ten ciel znicili alebo načali AIčka a potopil sa niekde samovolne, ale vo vode uz nebol
- ten dalsi velky ciel, okruh pozemnych a namornych jednotiek v pristave - nuž je to trosku mätúce, že čo mame vlastne ničiť, znicili sme lietadlovu lod, percenta neklesli, znicil som dve obchodky, za kazdu kleslo o 5%, hned vedla znicil dalsiu Otecko, zase nic a su tam vsetky na kope, toto by bolo treba nastavit inak tak aby naozaj hraci vedeli na čo utocit a čo ma vplyv na vitazstvo na mape, mozno bude stačiť to popísať v briefingu aby to bolo jasnejsie, lebo pri takom mnozstve to robit skusmo to asi nebude moc zabavne
- flak v pristave - uplne v pohode - da sa aj samotnemu pri spravne vykonanom nálete utok prezit a pokial tam niekdo nebude lietat ponad ciele akrobacku tak v pohode, pokles FPS som zaznamenal len velmi slaby takže pre moje PC lietatelne, ale boli sme na mape 2, čas ukaze čo sa stane ked tam bude 10 ludi
- určite treba skontrolovat nastavenie casu obnovenia lodi a flakov aby sa to neobnovovalo satle dookola a človek znici flak, vrati sa znovu a zase flak zije, dobre je aby sa tie flaky obnovili max. raz a stacionarne lode aby sa neobnovili vobec, ak je raz potopena, nech tak ostane
- otazne ešte bude co ak modrí poškodia vsetky 3 RED lietadlove lode tak, že sa nebude dat z nich vzlietnut, mapa sa neotoci a ostanu len stihaci daleko na pevnine, mozno by nebolo zle dat ako ciel len 2 lietadlovky a dalsiu dat trosku inde a aby nebola ciel a nech je chranena bitevkou aby na nu neutocili, alebo neviem, lebo ked bude partia BLUE zohrata tak dobrymi tromi kamikadze utokmi tie lode poskodia pomerne lahko a vieme zo specky ze zastavit kamikadze utok 3-4 lietadiel je skoro nemozne

Inak mapa ako teren velmi pekna, dobrý nápad ju využiť. Netestoval som obmedzenie lietadiel, na to bude treba potom viac ludi, ale v tychto rokoch mali obe strany celkom dost lietadiel, akurat Japoncom zacali chybat ludia.

Letu zdar.
Upravil OREL_Erichos dňa 20-12-2015 20:17

OREL_Ninos
Ďakujem Erich.
Všetko bolo bolo nastavené na hrubo, Čakol som na nejaké reakcie. Teraz to dotiahnem do finalu.

OREL_Erichos
Testovali sme po tvojom odchode este asi 2 cele mapy aj s rawezom a chirurgom, pred tym aj s tebou a warriorom.
Postrehy za BLUE:
- po par minutach od zaciatku mapy zase modre AIčka znicili tu americku bitevku
- potom liberatorom znicil rawez Lexingtona (proste bral to ako test nevadi :-) ale dal mu 4x1000lb a lietadlovka sla dole
- overili sme to potom uz korektne a Saratoga dostala odo mna torpedo a rawez jej dal s betty 1x500kg+2x250 a mala dosť, čiže na jednu lietadlovku stačia v priemere 4ks 500kg bomb
- ale ani Lexington a ani Saratoga nestriela! Branil len ten destroyer pred nimi, ochrana bola dost slaba, v podstate ziadna, to nie je moc dobre
- BLUE letisko v CW39.7 - je hrozne Ninos, je to len kus luky s drahou co nevidiet, ledva som tam s B5N vzlietol nejako na divoko ale urcite by som tam nepristal, ak sa da vyuzi pre zivych ine letisko
- ta hmla, nuž poviem ti ze na jednu stranu je to zaujimave ale na druhu stranu - z levelu bombit nemozes lebo nic nevidis, vzlety pristatia dost komplikovane lebo drahy nie su osvetlene a ta hmla neskoncila ani do konca mapy
- pre modrych je to este horsie lebo letia v hmle a proti slnku, kazdopadne my sme s rawezom a chirurgom otocili mapu asi 30 minut pred koncom takze da sa to, ako na to zareaguju hraci neviem, mozme testnut

Pripomienka za RED:
- nejako stale nie je jasne, čo vsetko treba v tom pristave nicit a co nie

Vseobecne:
- ten pokles FPS bol oproti minulej verzii dost znacny a vzdy pri pohlade do pristavu Rabaul mi padali na 18-20, pri lete za BLUE smerom k RED lodiam som mal 50-60 ale ked som sa obzrele tak zle, je tam toho asi prilis vela, mozno by to bolo treba prehodnotit a aj tych AIciek je plna mapa stale

Vdaka ahoj.

OREL_Ninos
Ok, dík.

Čas posuniem až na poobede. Zredukujem AI. Obranu Lietadloviek dám silnejšiu.

Zlúčené na December 23 2015 17:45:05:
Upravené
Upravil OREL_Ninos dňa 23-12-2015 17:45

OREL_Erichos
Po úprave som znovu zaradil túto mapu. Otestujte a napíšte pripomienky.
Letu zdar.

Prejdite na fórum:
Prihlásenie

Registrácia
Zabudnuté heslo

Rychlovky
You must login to post a message.

OREL_Erichos
28-11-2022 18:56
TeamSpeak server znovu funguje.

OREL_Erichos
02-11-2022 23:24
Umrel nam TeamSpeak, keď budem mať čas tak ho nahodím, vydržať Žmurko

bumbac
31-12-2021 19:54
Přeji všem hodně zdraví a štěstí do Nového roku 2022

OREL_Erichos
16-10-2021 19:32
Dnes čiže v sobotu večer by sme mohli spoločne zalietať napr. od 21.00 do 23.00. Čo vy na to?

OREL_Ninos
29-09-2021 11:28
Kto chcete ísť na zraz, prihlaste sa na vlákne.

Kukulo
Status: 7 hodinami
Člen
LEON
Status: 6 dňami
Člen
batoh
Status: 1 týždňami
Člen
Gray
Status: 2 mesiacmi
Člen