Na zaciatku bola myslienka nejakeho novorocneho Megazblnku. Takeho jednoducheho. Aj ked on je aj ten Megazblnk vcelku riskantna zalezitost. Tentokrat server guru Erichos vybral bojisko aj scenar. Nuz a ruti sa na vas dalsia palubna akcia, ale v pomerne exotickom prostredi. Pozyvame vas na novorocny polet Korejske blues. Zaletiet si mozte velmi podareneho gulometneho F4U-4 alebo jeho kanonovu subverziu F4U-4B. Pre oslahanych vetrom bude k dispozicii A-1J v ulohe AD-4 Skyraider.
Co budeme robit? Nepoviem Ciele operacie budu zverejnene na briefingu pred misiou. Je inspirovana skutocnymi udalostami, ale museli sme ju volne prerozpravat a poohybat vzladom na moznosti hry a map k dispozicii. Nemozme pouzit mapu 1:1 a tak si to odletime na mensej, ale to voooobec nie je na skodu, kedze rumu asi bude dost. Server na trening je k dispozicii. Dobre to tam na pobrezi zbombardujte (skyraider ma len bomby, tamer vsetky ostatne lodaouty su pre Vietnam) a aj zraketujte (Corsairy budu mat k dipozicii plny loadout). No a nezabudnite si dobre natrenovat pristatia.
Poznamka:
No... on ten Skyraider je velmi pekny. Ale tu a tam ma naku muchu. Asi najvacsia je ze jeho hak sposobuje problemy pri pristati. Hak je zafixovany bud v zatiahnutej polohe, alebo zafixovany vo vysunutej polohe. A tym sposobuje pri zahaknuti ze sa nos s vrtulou dostane blizko k palube a vrtulu ohne. Nie vzdy. To je komplikacia pre Megazlblnk. Ale kedze na tieto akcie sa hlasia sami sekaci a profici s palubnymi operaciami v krvy, urcite najdeme sposob ako bezpecne toho sviniara na palubu dostat. Samozrejme paralelne riesim aj fix pre hak s autorom modu. To keby letel Algy, on ho aj tak rozbije.
Termin: 8.1.2022
Cas: 20:30
OREL server IP: 185.91.116.113:21018
heslo: hakyhore
----------------------------------------------
verzia hry: HSFX 7.0.3
Obtiaznost: Full real, len s kurzom v rohu a iba na lodi povoleny externy pohlad pre rolovanie
Trvanie: cca 2h
V conf.ini si nastavte:
[NET]
speed=25000
MODPACK: stiahnut. Adresar Korean_blues_V2 hodit do adresara jsgmemods v hlavnom adresari hry. https://drive.goo...sp=sharing
Aktivovane treba mat:
- HSFX history mod
- Korean_blues_V2
- EFFECTS Low (to je volitelne)
---------------------------------/
Teamspeak server:
TS Letka OREL 185.91.116.113:9987
heslo : War_2013_22
----------------------------------
Ahojte, bude nejaká šanca na tréning. Dnes večer som chcel skúsiť, ale bežal len normálny Orel server.
Zlúčené na January 06 2022 22:59:07:
Práve kecám po TSku s Judasom a ten sa hlási do Corsaira. Na fórum sa nevie prihlásiť, zabudol svoje heslo.
Upravil Letka13_Colonel dňa 06-01-2022 22:59
Ahoj Colonel. Server som pozrel z mobilu a všetko beží tak ako má. Dávaš určite správnu IP adresu aj port? Som ešte dnes v robote tak som to pozrel len z mobilu a nechcem to reštartovať lebo ak by bol problém tak to z mobilu nevyriešim. Môžeš to skúsiť prosím ťa ešte raz?
EDIT:
Upravil som prvý príspevok a oddelil heslá pre server a TSko lebo niektorí naši "životom skúsenejší" pajloti sa potom môžu pomýliť Upravil OREL_Erichos dňa 07-01-2022 13:16