OREL WAR-SETUP
IP SERVERU: 185.91.116.113:21015

TeamSpeak V3: 185.91.116.113:9987

Password: War_2013_22

NASTAVENIE - SETUP

KTO JE ONLINE

Čítať tému
LETKA OREL » OREL WAR » KOŠ MÁP
 Vytlačiť tému
Pripmienky k mapam pod HSFX 6.0
OREL_Erichos
Tu budeme debatovat o novych mapach na testovacom serveri pre verziu 4.11.1 HSFX 6.0
Letu zdar.

OREL_Shifty
dobrá práce.

OREL_Erichos
Mapu Kanalu, na ktorej som skusal to lovenie V-1 som dnes testol u mna doma lokalne cez multiplayer, ulovil som V-1, dost dlho mi to trvalo veru kym sa mi ju podarilo najst a potom vychylit zo smeru ale najviac ma stve ze som si to nahral ale na zazname tu raketu vobec nevidiet. Proste s tymi V-1 su nejake problemy takze s nimi nadobro koncim, vyhodil som to z mapy aj z briefingu, budeme lovit len lietadla a vlaky atd. Žmurko

OREL_Shifty
Sklamaný škodá. Na Mission 4 today jsou nějaké QMB mise, a Single mise na lovení V1, nešlo by se kouknout, jak je mají nastavené oni? Já tomu ale za mák nerozumim, jsem jen obyčejný čmáral.

OREL_Erichos
Aj tak neviem či to ma nejaky vyznam Shifty, to lovenie V-1 je dost unavna zalezitost, 20 minut som cakal kym vzlietne a to som vedel kde asi poleti a potom ked som ju zbadal tak minimalne 10 minut mi trvalo kym som sa dostal do dobrej pozicie a to tuknutie kridlom tiež nie je ziadna sranda. Potrebujes na to rychlu masinu, letova rychlost tej rakety je 500KMH a vysku poriadne nedrzi takze stale plava co je dost nebezpecna zalezitost. Ale bolo to pekne, myslim ze som sa jej poriadne ani nedotkol, ale stacilo to aby som jej narusil aerodynamiku, pretocila sa na chrbat, po chvilke sa zrovnala ale zacala stracat vysku, autopilot to uz asi nedopocital a po par kilometroch padla do vody. Tak ma mrzi ze to na tom zazname nie je sakris, mal som zapnut pre istotu FRAPS.
EDIT: ale druhy krat sa mi uz do toho nechce takze preto by to asi bolo zbytocne pustat na serveri, tu misiu ti mozem poslat a pustis si ju doma sam a vyskusas ak chces.

OREL_Shifty
OK, jak chceš. Já na nich zas tolik nelpím. My jsme stíhali s Hawkem V-1 několikrát a dalo se docela dobře. Nikdo nemluví, že se musí dávat křídlem. To vzniklo víceméně tím, že jim došlo střelivo, tak se snažili jí odklonit z dráhy. Nebyla to běžná technika. Byla dost riskantní. Nemohlo se stát, že jsi jí dal málo paliva? V-1 je spíš oživení mapy. My jsme s hawkem vůbec nevěděli, že tam létali, šli jsem zkontrolovat dot. spadli jsme na něj a ejhle V-1. Dost nás to překvapilo.
Tak alespoň nějaké ty údaje:
Nad kanálem to byla běžná věc. Teď o nich mám doma knihu. Do konce března 45 bylo vypuštěno 10.500 V-1. (1.500 kusů z HE111) z toho 5.890 dosáhlo pobřeží. Nad mořem a zemí bylo zničeno obranou cca 4.261 V-1. Stíhači mělo na kontě celkem cca 2.250 V-1.

Zlúčené na July 02 2012 08:46:14:
Ono V horizontu ta rychlost nebyla o tolik menší. Většinou se na ně útočilo s převahou výšky pokud byl již někdo nahoře. A byli na ně naváděny radarem.
Upravil OREL_Shifty dňa 02-07-2012 08:46

OREL_Erichos
Poznatok od tvorcov map pod HSFX:

606_Tempik
07.07.2012 22:34
Hýbající se vlaky v HSFX po dojetí na poslední WAIPOINT způsobují hlášku " Mission Failed", či hlášku o výhře jedné ze stran, nebo konec mise. Vlakům tedy dávat co nejdelší cesty. Ideálně tak, aby do konce mise nedojely.

Toto som zaznamenal aj ja na testovacej mape Kanalu 1944, ale nevedel som čo to sposobuje. Musime mat mapy urobene korektne, kedze ich nebudeme spustat pod FBDj ale priamo cez šturma, inac nam ju bude stale otačať. Ten kanal zacnem dnes prerabat do hratelnej podoby. HSFX by sme mohli vyuzit na polietanie udalosti ako napriklad Bitka o Britaniu, ktore nam zatial čista hra neposkytuje.

OREL_Shifty
Nezpůsobují to i ty V1? když první z nich doletí k cíli?

OREL_Erichos
No ale u nas neletia, ani len neodstartuju Žmurko

Letka13_Colonel
Ahojte,
napíšem sem včerajšiu skúsenosť s poletom na HSFX mape. Po bežnej akcii na čistom serveri som sa s Orel_Kolokolčikom išiel pozrieť na HSFX 6.0.1 verziu serveru a otestovať Spitfire s Griffonom, ktorý sa v predchádzajúcej verzii ihneď zadrel. Tento druh spitfira šlapal dobre, pri štarte mal snahu preklopiť sa na prvú stranu reakčným momentom vrtule ( tak ako reál ) a celkovo s hodnotami 80% proppictch a 80-90% Power + chladič otvorený naplno sa vôbec neprehrieval. Pri vytlačení výkonu ma maximum sa dokázal za malú chvíľu šinúť rýchlosťou cez 510 km/h. Keď sa začal hriať, stačilo ubrať plyn, znížiť proppitch na 80-85 a rýchlo sa schladil.

Ale iné som chcel. S Týmto spitom som s Kolokolčikom zažil zaujímavý úkaz. Po dlhom lete k Frantíkom sme konečne našli jeden vlak. Ja som bol vpredu, Kolokolčik za mnou asi 5 km. Útočím prvý, vlak inkasuje a schádza z takého kopčeka do údolia, kde som ho zastavil. "Kolo" sa ma pýta, či z neho ešte niečo zostalo na zničenie. Potvrdzujem a vidím, ako Kolokolčik strieľa niekam do pláne, kde som ja vlak nevidel. V tom už útočím na tú zvyšnú časť vlaku, kde som ho videl ja. Zamierim a v tom tie vagóny predo mnou vybuchujú, ako keby som ich trafil ja. Lenže ja som nevystrelil !
Dvihnem to hore a vidím, že Kolo útočí niekam do prázdna a po TSku mi hlási zásahy.....Šokovaný

Tak sa po TS ku začneme dohovárať, či sú tam dva vlaky. NEBOLI! Len jeden, ale každý z nás ho videl a úspešne ničil inde !!!!

Tak si vravím, je asi problém s pripojením, niekto je tam kde nemá byť, tak idem skúsiť, či keď po Kolokolčikovi vystrelím, bude počuť zásahy. Chcel som preveriť, či ho naozaj vidím reálne tam , kde ho má správne server vykresľovať.

Idem mu na šestku, chcem len tak z ľahka-- 350-400 metrov som prskol len kuľometmi.... a hneď som mu zastavil motor !!!!
Klasicky známa vec, že keď nechceš, tak "friendly" pilota trafíš na prvý šup !!

Ešte som mal bombu, tak som ju odhodil a Kolokolčik sledoval, či vybuchne tam kde som útočil. Vybuchla a videl to miesto správne, tam kde som útočil!

Server ho ( a aj mňa ) teda vykresľoval správne !!!

Kde teda udělali "soudruzi" chybu ? ".... Nahnevaný

Kolokolčik mal HSFX 6 opatchované patchom 1 na verziu HSFX 6.0.1 s nastavením JSGME len : HSFX HISTORY MOD.
Ja som mal to isté a v JSGME zapnuté : HSFX History MOD a k tomu som si pridal zvuky TiGER FlyBy´s.

Mohli tieto TIGER zvuky spôsobiť tento zvláštny úkaz ?

Pripomienky k mape a rozmiestneniu cieľov :

Takto veľká mapa s cieľmi pohybujúcimi sa a rozosiatymi po celom pobreží Normandie je časovo náročná a nastavenie času na obnovu mapy je prirýchle.
Ďalší let sme s Kolokolčikom dali v P-38G ovešanými jak vianočný stromček. Bohužiaľ k cieľom na pobreží, kde mali byť lode, sme sa už nedostavili. Chýbal nám tak jeden štvorec a skončila mapa.

Viem, že je to zatiaľ cvičná mapa, ale ocenil by som, keby sa ciele trošku sústredili niekde bližšie pre obe strany.
Sú na tejto mape aj nejaké AI lietadlá - bombre a stíhačky ? Po celú dobu sme nič nestretli.
Upravil Letka13_Colonel dňa 20-07-2012 14:29

http://zidu1.worldgmn.com/home.php
OREL_Erichos
Ahoj Colonel, bol som par dni mimo civilizaciu a teda neviem co vlastne Ninos na serveri pustil ale ak sa jedna o mapu ktoru som robil ja tak su tam 4 bombre B-17 s ochranou štyroch Mustangov a na druhej strane su myslim Ju-88 a fokače na ochranu. Inac je ta mapa celkovo testovacia a nedorobena a asi by sme ju ani nemali pustať pokial nebude urobena na komplet.

OREL_Miras
Mohli tieto TIGER zvuky spôsobiť tento zvláštny úkaz ?

pravdepodobne je to mozne ale to chce nekoho kdo slusne ovlada anglictinu , to ja neumim.
je mozne ze je na to uz nejaky dotaz i oprava
http://www.sas1946.com/main/index.php/topic,3258.0.html
http://www.sas1946.com/main/index.php/topic,27302.0.html

Letka13_Colonel
Mnoo, nie som síce expert na angličtinu, ale keď som to zbežne prelúskal, tak sa nikde nehovorí o podobnej chybe, čo sme zažili s Kolokolčikom.
Aj ten Map Bug fix je určený hlavne pre zvuky na zimných mapách, problémy s niektorými zvukmi motorov ( Fw ), výbuchov bômb na zamrznutej vode, na snehu...atď. Nikde som nenašiel zmienku o tom, že by to mohlo spôsobiť rozdielny pohľad na cieľ ,keď niekto má tie zvuky zapnuté a niekto nie.Nahnevaný

Mimochodom všetko sa točí o nejakom Ultimate sound Mod V3.... a ja mám teraz v ponuke JSGME po inštalácii HSFX 6 Patchu1, len TIGER Flyby´s mod.
Takže sme zase tam, kde sme boli.

Bude to treba zase vyskúšať a skúsim nahrať túto chybu cez Fraps. Lenže k tomu budem potrebovať sparing partnera.

http://zidu1.worldgmn.com/home.php
OREL_Ninos
To len dokazuje že tie mody sú len ofline lietanie , inak sú nepoužiteľné!!!!

Preto budeme robiť server len na čistej verzii
"Sto rán na cudzí chrbát nie je veľa. "

OREL_Erichos
Presne tak Perfekt

Prejdite na fórum:
Prihlásenie

Registrácia
Zabudnuté heslo

Rychlovky
You must login to post a message.

OREL_Erichos
28-11-2022 18:56
TeamSpeak server znovu funguje.

OREL_Erichos
02-11-2022 23:24
Umrel nam TeamSpeak, keď budem mať čas tak ho nahodím, vydržať Žmurko

bumbac
31-12-2021 19:54
Přeji všem hodně zdraví a štěstí do Nového roku 2022

OREL_Erichos
16-10-2021 19:32
Dnes čiže v sobotu večer by sme mohli spoločne zalietať napr. od 21.00 do 23.00. Čo vy na to?

OREL_Ninos
29-09-2021 11:28
Kto chcete ísť na zraz, prihlaste sa na vlákne.

Kukulo
Status: 6 hodinami
Člen
LEON
Status: 6 dňami
Člen
batoh
Status: 1 týždňami
Člen
Gray
Status: 2 mesiacmi
Člen