OREL WAR-SETUP
IP SERVERU: 185.91.116.113:21015

TeamSpeak V3: 185.91.116.113:9987

Password: War_2013_22

NASTAVENIE - SETUP

KTO JE ONLINE

Čítať tému
LETKA OREL » VŠEOBECNÁ DISKUSIA » SOFTWARE
 Vytlačiť tému
War Thunder
OREL_Ninos
Nový simulátor.

http://warthunder...

YouTube Video

"Sto rán na cudzí chrbát nie je veľa. "

LEON
Je to Free to Play, takže není důvod to nevyzkoušet Žmurko Jen počítejte s tím, že na stahování je to nechutně dlouhý. Když jsem to sosal před půl rokem, tak to byla asi 6GB instalačka + 12GB HiRes textury. Teď, co přidali kromě arkádových MMO masomlejnů i historické bitvy, to bude nejspíš ještě větší...

www.virtualnipilot.cz
OREL_Ninos
Je to nejaka ojebavka zrazu sa to vola inakšie ako pre pol rokom.

LEON
Důvod přejmenování je prostý - vyvíjely se dvě hry, World of Planes (od Gaijinu) a World of WarPlanes (od WarGamingu). A proto, aby se tyto rozdílné tituly odlišily a nepletlo se to, přistoupil Gaijin ke změně názvu z World of Planes na War Thunder.
Tady je příslušná diskuse na SVK: http://www.vwings...ad_id=3684

www.virtualnipilot.cz
OREL_Ninos
aLE AJ TAK JE TO IBA čISTá komercia , chceš lepšie lietadlo , zaplať!!!

LEON
Pokud se vydá hra zadarmo, tak z něčeho se ten vývoj zaplatit musí, u Free to Play her to je běžná věc. Záleží spíš nakolik autoři nastaví poměr výhod a cen za ně, aby to neudělali zdarma nehratelný, jako třeba dopadl World of Tanks...
Nakonec, není to první letecký simulátor, kde se budou letadla kupovat, pár roků to takhle úspěšně frčí v IL-Wings of Prey, Rise of Flight, DCS World a nejinak tomu bude i ve World of WarPlanes... V podstatě je mi tenhle obchodní model sympatičtější, než když nám 1C v čele s Olegem 6x prodalo prakticky tu samou hru a když si sečteš ceny všech šesti datadisků IL-2, tak si myslím, že jsem dal za dokoupená letadla např. v Rise of Flight daleko míň ;-)

www.virtualnipilot.cz
OREL_Ninos
Ale to už nieje o lietaní a schopnostiach pilota ale o peniazoch. Kreativita hry je fuč. Jasný príklad WORLD OF TANKS. Ešte že máme ILa a Diadalos. Teraz je vidieť akú robotu vlastne robia , tí to borci.Nazdravie

OREL_Erichos
Tak ja som napriklad kupil DVD IL-2 Sturmovik 1946 v.4.08m za 500 korun, čo sa mi zda uplne v pohode. Odvtedy som nič dalsie neplatil. Kdezto keby som si zacal priplacat za nejake veci vo World of Tanks tak za chvilu cez tuto cenu prebehnem. System v Rise o Flight nemusi byt zly, ked presne vies co chces lietat, ale pokial si chces len niektore ine éra vyskusat tak mas smolu, kdezto v sturmovi si zalietaš na com len chces. Pre mna ma stary dobry IL stale svoje čaro a som rad ze hra nie je mrtva a stale sa o jej vyvoj niekto stará.
Letu zdar.

LEON
Pokud jsi koupil až poslední verzi IL-2 a ještě ve slevě, tak to samozřejmě mnoho nestálo. My déle hrající, co jsme hráli už od první verze (prvního ILa jsem hrál ještě na AMD K6 III 3D 400 MHz), jsme na tom byli podstatně hůř, i když přiznávám, že ne všechny datadisky jsem opravdu poctivě kupoval:

2001 - IL-2 Sturmovik
2003 - IL-2 Sturmovik Forgotten Battles
2004 - IL-2 Sturmovik Forgotten Battles AEP
2005 - IL-2 Sturmovik Pacific Fighters
2006 - IL-2 Sturmovik Kompletní edice
2007 - IL-2 Sturmovik Pe-2
2008 - IL-2 Sturmovik 1946

Když si sečteš všechny původní ceny za všechny ,,nové" tituly, dostaneš opravdu solidní balík, na to, že každá další verze přinesla v podstatě pouze další mapu a několik nových letadel, které mohly být do hry stejně tak implementovány i obyčejným patchem zdarma. Zásadní dramatické změny grafiky, zvuku a většinu letadel si stejně komunita dobastlila sama.

Ve War Thunder se zatím kupují za real cash pouze vylepšené modifikace typů, jejichž jednodušší verze si může hráč hraním pořídit zadarmo, což ještě není až tak strašný handicap pro hráče hrající zdarma, ale podle mě se tenhle titul brzo zvrtne stejně jako World of Tanks a budou se dát přikoupit i rychlejší ,,expení", lepší munice a goldy pro další výhody a jak píše Ninos v souboji bude rozhodovat spíš obsah vaší peněženky než skutečná dovednost.
U ROF je situace trochu jiná, tam si hráč nepřiplácí za nějaká obecně ,,lepší" a zvýhodněná letadla, ale při nákupu si poskládá přesně ten planeset strojů, které chce létat a základní hru má zdarma. Navíc ty typy letadel, které tam jsou zadarmo, nejsou žádná ubohá ořezávátka, např. Spad XIII je nejrychlejší Entente stroj ve hře a za Centraly třeba Albatros je základním páteřním typem, který se používal za Velké války nejvíce, takže hráč hrající zadarmo není nijak zásadně hendikepován. Mě např. nebaví létat bombardéry, takže jsem všechny bombardéry a bitevníky úplně vynechal. Pokud bych ale někdy dostal chuť se s někým svézt jako palubní střelec, tak není problém, vlézt k někomu do bombardéru můžu i bez toho, abych ho měl zakoupený. Proti tomuhle způsobu marketinku vůbec nic nenamítám a vyjde to v konečném důsledku levněji, než kdybych musel každý rok kupovat nový datadisk s novými letadly, z nichž drtivou většinu stejně nebudu lítat. Pokud by ale do ROF zavedli např. možnost koupit si výkonnější motor nebo účinnější munici, to už by byla jiná a přímo by to zvýhodňovalo platící hráče a to by se mi opravdu hrubě nelíbilo.
Upravil LEON dňa 30-10-2012 19:20

www.virtualnipilot.cz
OREL_Erichos
Suhlas.

LEON
Ale docela by mě zajímalo, jestli se budou letky, co už působí v IL-2 Wings of Prey (např. Aces Club ), stěhovat do War Thunder, který nabízí nesrovnatelně větší multiplayerové možnosti a z engine WoP stejně vychází. Ve War Thunder už působí letka CSAF a má okolo 60 členů.
Upravil LEON dňa 04-11-2012 13:35

www.virtualnipilot.cz
OREL_Shifty
Včera jsem stáhl, chtěl jsem to zkusit, jen mám problém s freetrackem, při vycentrování pohledu mi pohled ujede vpravo dozadu na opěrku hlavy. nevíte někdo co s tím? respektive, jak vychytat nastavení freetracku? Díky

LEON
Tak to netuším, mně FreeTrack ve WT běžel ihned po spuštění hry bez nějakého nastavování. Zkus se zeptat na SVK ve vláknu k WT http://www.vwings...ost_192173

www.virtualnipilot.cz
Prejdite na fórum:
Prihlásenie

Registrácia
Zabudnuté heslo

Rychlovky
You must login to post a message.

OREL_Erichos
28-11-2022 18:56
TeamSpeak server znovu funguje.

OREL_Erichos
02-11-2022 23:24
Umrel nam TeamSpeak, keď budem mať čas tak ho nahodím, vydržať Žmurko

bumbac
31-12-2021 19:54
Přeji všem hodně zdraví a štěstí do Nového roku 2022

OREL_Erichos
16-10-2021 19:32
Dnes čiže v sobotu večer by sme mohli spoločne zalietať napr. od 21.00 do 23.00. Čo vy na to?

OREL_Ninos
29-09-2021 11:28
Kto chcete ísť na zraz, prihlaste sa na vlákne.

Kukulo
Status: 7 hodinami
Člen
LEON
Status: 6 dňami
Člen
batoh
Status: 1 týždňami
Člen
Gray
Status: 2 mesiacmi
Člen