Dakujem vsetkym co sa dnesneho natacania zucastnili a slubukem ze budu v zaver. tytulkoch poprosim len tych co dnes boli pri toceni aby mi napisali ktory to boli a z akej letky..
Pani bolo to dobte..naozaj...
DB-VH
III./JG1_Voyager
"Wenn Sie mich fliegen sehen, achten Sie darauf, dass off Sie nicht meine Puma fallen......"
Sory hoši, vcera mi nevysiel krok a musel som vyriečiť neodkladne zalezitosti v nasom pohotinstve, chlastacka z roboty no čo už, myslel som ze dam dve pivka a som doma ale velmi som sa mylil....
Ahoj , mám na Vás prosbu .. ti co natáčeli jestli by jste prosím mohli poslat svoje záznamy z letu na tyto dvě mailové adresy pipek6@seznam.cz a homelles@myopera.com a nebo lepší kombinací ... po domluvě se mnou nebo s voy na skype Předem děkujeme Upravil D3JAVU dňa 29-08-2013 14:21
” I have nothing to offer but blood, toil, tears, and sweat. “ - Winston Churchill
Jo kluci,tak po rozhovore s S3javu som dosiel nato ze mame malo materialu na propagaciu servera.
Vraj treba toho natocit viac. Nejake vzlety,akcie,pristatie proste len utrzky a nie celu akciu..
Vraj potom k damenu videu napisat co je to za typ aby sa to lepsie identifikovalo a od koho...
Dakujem za pochopenie..
Ak mamte nejake pripomienky dajte kludne vediet..
DB-VH
III./JG1_Voyager
"Wenn Sie mich fliegen sehen, achten Sie darauf, dass off Sie nicht meine Puma fallen......"
Mam ich cez 2000 ale nemam cas ich pretriedit, no bude sa to lepsit od tohoto vikendu tak skusim nieco ponachadzat a povyberat take pouzitelne.
Letu zdar.