OREL WAR-SETUP
IP SERVERU: 185.91.116.113:21015

TeamSpeak V3: 185.91.116.113:9987

Password: War_2013_22

NASTAVENIE - SETUP

KTO JE ONLINE

Čítať tému
LETKA OREL » VŠEOBECNÁ DISKUSIA » SOFTWARE
 Vytlačiť tému
Kompatibilita IL2 a OS
OREL_Erichos
Ja s nVidiou nemam ziadny problem a pouzivam OpenGL. Meky este dopln pre uplnost ci mas tie widle 32-bitove alebo 64-bitove, to nie je uplne jedno totižto.

OREL_Meky
Widle mám 32jky

OREL_Ninos
Mne to nefunguje aj ked sa poseru. Skusal som vselijake kombinácie a nejdeto.
mam Radeon HD5700. Od začiatku som mal s nou len problemy (v Ilovi na DirX)

Fuj už nikdy ati, zlatá dobrá nvidia. Zase sa potvrdilo laciné maso rídka polévkaSmile
"Sto rán na cudzí chrbát nie je veľa. "

OREL_Erichos
Vy mate take pekne porekadlá na tom Záhorí...Perfekt
Ale inak dobre vravis, ATI-nu nema rad ani nas dobry šturmovik a ani linux, takže ani ja ju nemam rad...Super

OREL_Meky
Myslím že je to iba o skúsenostiach. Ja mám ATI odjakživa a čo sa týka výkonu aj možností nastavení som absolútne spokojný. Chápem, že niekto, kto používal nVidiu a prejde na ATI, môže mať problém. Záleží samozrejme na tom aký má model, ak kúpiš lacnú ATI, zázrak nečakaj a to platí aj o nVidii. Cool

OREL_Shifty
já měl ATI a přešel jsem na Nvidii, spokojenost.

Zlúčené na March 03 2013 14:24:06:
ja mam nvidia geforce 8800 gtx, několik let a jsem spoko, snad ješrě chvilku vydrží, jinak s novym compem bude samo nová.

Zlúčené na March 03 2013 14:24:28:
widle 8 64bit
Upravil OREL_Shifty dňa 03-03-2013 14:24

OREL_Ninos
Tie widle 8 si rozmysli aby si nebol neprijemne prekvapkaný. Nekde som čítal že tam niektoré aplikacie nefungujú , dokonca aj IL mal mať nejaké problémy. Testoval som ila na win 7 64.bit a išlo v šetko v pohode.
"Sto rán na cudzí chrbát nie je veľa. "

OREL_Miras
mam samozrejme ATI uz je to starsi kousek HD 3870 Žmurko ale slouzi k plne spokojenosti Meky ma pravdu kup lacinou ati nebo nvidii a je to naprd casto se stava presne to ze nekdo skoci do lacine atiny za 2000 pak nadava ze to nechodi jako ta jeho puvodni herni nvidia co stala 8000 co dodat. Super
Upravil OREL_Miras dňa 04-03-2013 08:54

OREL_Erichos
Pokial viem tak pod Widlami 8 zatial nefunguje freetrack, je teda tak Shifty alebo ti to v pohode funguje?

D3JAVU
ahoj piloti Smile mám na Vás prosbu Kamarád by chtěl taky létat má win 8 64bit ,ale po úspešné instalaci a opatchování Ila mu to po napsání ip adresy nic nedělá (stále píše : prosím čekejte) vypnul jsem firewall i antivir a stále to samí,spustit jako správce taky nezabralo. Ani přes xfire a hyperlooby to nefaká. Ostatní hry mu jdou přes net normálně. Nevíte někdo co s tím ? Smile nemůže to bejt widlema?Žmurko
” I have nothing to offer but blood, toil, tears, and sweat. “ - Winston Churchill

OREL_Erichos
Skúšal sa pripájať na viacere servre a aj tak neuspešne? Lokalne mu hra funguje normalne? Vie lokalne spustit nejaku svoju mapu v multiplayer mode, chapes akoze vytvorit server a hrat ju, samozrejme sam? Antivir určite nevypinaj ale skontroluj vo firewalle pravidla, či tam nie je niekde v blokovanych spojeniach, IL vyzaduje povolene UDP aj TCP spojenia. Zisti či a origoš ILa a pouziva pri spusteni DVD alebo nie. Nemam s osmičkami skusenosti ale nie su prave priatelske pre hráčov to viem.

D3JAVU
na více serverů jsem zkoušel, stejná chyba. Lokálně mu jede bez chyb. Jj to jsme taky zkoušeli s tou mapou. No firewall jsem úplně vypnul..pořád to samý . Smile Jel bez DVD ale má to instalovaný z mého DVDSmile tak nevim... já s osmama právě taky vůbec neumim... Smile je to něco jak visty se mi zdá Smejko další nedodělaný operační systém..... Nazdravie
” I have nothing to offer but blood, toil, tears, and sweat. “ - Winston Churchill

OREL_Erichos
Čiže z tvojho DVD znamena z origoš alebo nie? Proste potrebujem vediet či ma urcite ten spravny spúšťací subor il2fb.exe, ktorý nevyžaduje vložiť originylne DVD, ale asi ano že.
Nuž neviem skus popatrať na forach ohladne šturma a win8.

D3JAVU
jj origoš z JRC Smile oka díky Smile

OREL_Shifty
widlema né, já mám Win 8 64bit a jede bez problémů, instalaci spustit jako správce, a nedával jsem to na C, kde je os ale na déčko.

D3JAVU
on to má taky na déčku.... vážně nevim Nahnevaný Nahnevaný..zkusim se v tom zas pošťourat Cool

Prejdite na fórum:
Prihlásenie

Registrácia
Zabudnuté heslo

Rychlovky
You must login to post a message.

OREL_Erichos
28-11-2022 18:56
TeamSpeak server znovu funguje.

OREL_Erichos
02-11-2022 23:24
Umrel nam TeamSpeak, keď budem mať čas tak ho nahodím, vydržať Žmurko

bumbac
31-12-2021 19:54
Přeji všem hodně zdraví a štěstí do Nového roku 2022

OREL_Erichos
16-10-2021 19:32
Dnes čiže v sobotu večer by sme mohli spoločne zalietať napr. od 21.00 do 23.00. Čo vy na to?

OREL_Ninos
29-09-2021 11:28
Kto chcete ísť na zraz, prihlaste sa na vlákne.

Kukulo
Status: 5 hodinami
Člen
LEON
Status: 6 dňami
Člen
batoh
Status: 1 týždňami
Člen
Gray
Status: 2 mesiacmi
Člen